mandag den 6. juni 2016

Weekendture på Flakfortet

Aften på Øresund.
To weekender i træk sejlede jeg fredag eftermiddag til Flakfortet og hjem igen lørdag formiddag. Begge lørdag havde jeg aftaler kl. 12, men det skulle da ikke forhindre matrosen og jeg i en weekendtur til Flakfortet. Det er blevet så meget sommer nu og vandet så varmt, at det ikke er nødvendigt at have varme på om natten.

Begge gange var der noget svag vind, og det gjorde, at jeg var nødt til at forsøge mig med spilere for første gang i år.

Her klassespileren til en ren lænser hjem fra Flakfortet ...

... og her i weekenden efter mit yndlingssejl, skæringsspileren.
Anden fredag til Flakfortet var der så svag vind, at jeg kun kunne sejle for spiler eller motor. Jeg forsøgt mig med skæringsspileren, for vinden var halv. Jeg kan konstatere, at jeg har brug for enten at sætter barberhalet lidt frem eller montere en eller anden form for nedhal.

Jeg havde matrosen med begge weekender. Her danser hun til musik fra gamle dage (nullerne).

Jeg har på det seneste øvet mig i at lægge til for sejl, men her i weekenden blev jeg mindet om, hvorfor det trods alt er en god idé at have en god motor. Det er ikke 'bare noget man bruger, når man sejler ind og ud af havnen'.

Helge er stadig skolebåd for nu et hold på fire dygtige elever.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.