søndag den 11. maj 2014

Trekroner 2

Anden dag i træk på Trekroner. Et meget undervurderet sted.

Familien og jeg tog tidligt afsted lørdag, for at spise på den lille café der ligger derude. Igen var vi de eneste på øen. Jeg faldt i snak med forpagteren, som fortalte mig, at anløb ganske rigtigt er gratis. Derfor gider de ikke reklamere. Overnatning er ikke tilladt.

Jeg fik taget nogle fantastiske billeder. Desværre forsvandt telefonen i havets dyb, da jeg ville fotografere et vikingeskib for sejl.

Efter Trekroner sejlede vi et smut op ad kysten, hvor vi var vidne til en kapsejlads, fik lavet mand over bord (kun øvelse) et par gange, og yngste besætningsmedlem fik gennemtestet de latrinære forhold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.