søndag den 27. april 2014

Flakfortet 2

Anden tur på Flakfortet på otte dage. Vil vi nå de 10 besøg, der afgør, om det kunne have betalt sig at investere i et årskort? Få svaret sidst på sæsonen.

Bloggen her har udviklet sig til en regulær logbog for Helge. Jeg skal hermed undskylde for de af mine faste læsere, der havde forventninger til en blog udelukkende om L23-modifikationer. Til de skuffede er her et par godbidder: 1 og

De to dokumenter indeholder de væsentligste forbedringer, som D217 Helge har undergået de senere år. Men bare rolig, - Der skal nok komme flere opdateringer med forbedringer og gode løsninger, der er lavet på båden end de, der er beskrevet i de to dokumenter. Det er nemlig ikke kun den seneste ejer, der har tænkt sig grundigt om. Også en tidligere ejer har lavet forbedringer, ligesom den første ejer har fået båden specialapteret på en fordelagtig måde. Mens I venter spændt på de opdateringer, kan I læse med på denne log-blog.

På dagens tur til Flakfortet gastede to af familiens venner. Anna hyggede sig i det gode selskab


Desværre fangede vi ikke nogen hornfisk i dag, men sæsonen skulle også først begynde om en uges tid, selvom den første blev fanget for to dage siden.

På vejen ud var der ikke meget vind. På billedet her ses en sejlbåd den modsatte vej, der forgæves forsøgte at holde spileren fyldt ud. Vi opgav kort efter og satte motoren til. Til venstre i billedet ses lidt af Helges smukke genuas agterlig.

På hjemturen var vinden kommet tilbage, og vi kunne sejle hele vejen til Lynetteløbet for sejl.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.