mandag den 21. april 2014

Pilgrimsrejse til L23'ernes hovedstad, KøgeEnhver L23 sejlbåd bør én gang i sit liv begive sig til Den Hellige Stad Køge. Køge ligger i bunden af Køge bugt, og ikke på Fyn, som man måske skulle tro. Her findes Køge Boat Center, der er specialist i L23-grej. Se mere under annoncer på L23.dk. Ind over Køge bugt sejlede vi til Køge for en ren lænser. Genuaen holdt ude af spilerstagen og storsejlet holdt fast med en preventer til en klampe på fordækket. Normalt ville man under disse forhold sejle med spiler.


Vel ankommet til Køge, fandt vi en god plads næsten ved siden af en anden L23 sejlbåd, den navnkundige D22, KAOS af Køge, som er den grønne båd i baggrunden.

Til de flittigste af mine læsere, er her chancen for at købe KAOS for kun 29.000 danske kroner. Køge Marina er fyldt med faciliteter, der bør kunne tilfredsstille selv den kræsne sejler. Dog synes forfatteren af denne blog, at 125 kroner for en gæsteovernatning uden adgang til toilet og strøm (kunne tilkøbes) er i overkanten for en 23-fods sejlbåd.
Nå, men selvom Køge jo er L23 sejlbådens hovedstad, så var det nu det årlige familietræf, der var hovedformålet med turen. Vi mødtes på Danhostel Køge. Stedet tilfredsstillede vores behov, som var et stort fællesrum, hvor alle tre generationer kunne underholde sig selv og hinanden uden hensyntagen til øvrige gæster.
http://www.danhostel-koege.dk/index.asp?mode=for!forside!dk

Vores treårige datter er heldigvis meget søstærk. Mens jeg blev en anelse søsyg på hjemturen, hørte vi ikke andet brok end "jeg er VÆLTET" da en vending til bidevind med 7+ knobs hastighed fik Helge til at krænge, så datteren trillede rundt i forpiggen.2 kommentarer:

  1. Opdatering: D22 KAOS er nu blevet solgt til to unge søspejdere. Vi ønsker jer held og lykke med den smukke båd.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.