fredag den 19. juni 2015

Bundsmøring og klar til sommertogt


Fribordet poleret!
Rederen havde befalet, at Helge skulle på land og poleres inden sommertogtet. Desværre virkede kranen ikke, da vi skulle have hevet Helge op til klargøring i den sidste weekend, så det kom han først tirsdagen efter. Til gengæld lovede de på Lynetten at hive ham op uden jeg var der, så jeg ikke skulle tage endnu en fridag.

Før polering.
Fem arbejdstimer i alt var nok til vask og polering af fribord og bundmaling af båden. Desværre fik jeg ingen efter-billeder, for Lynettens personale havde smidt båden i vandet før aftalt. På den måde fik jeg heller ikke mulighed for at male de steder, båden havde støttet på stativet. Altså!

Nå, men her er før-billederne:
Selve malingen tog kun 1½ time og fandt sted en tidlig morgen mellem kl. 0530 og 7000, fordi vejrguderne ikke gav mig andre chancer. Et efterbilleder af bunden har jeg ikke, men den blev flot, synes jeg. Dog kunne den nok snart trænge til 'den store tur'. Der sidder mange lag maling oven på hinanden visse steder, andre steder kun få lag, og det gør overfladen ru.

Båden har blykøl, og fra en båd ved siden af med jernkøl tog jeg dette billede:
Jeg husker så godt det arbejde fra sidste år, hvor vi havde en andel i en Albin Viggen, også med jernkøl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.